top of page

BEHANDELINGEN


Voor regressie behandelingen en Touch of Matrix plannen we drie afspraken in:

De eerste duurt twee uur. De opvolgende sessies duren 1,5 tot 2 uur. Meestal zijn er 3 sessies nodig voor optimale transformatie. Vaak komt een client, nadien nog eens voor extra inbedding van het thema, of voor het oplossen van een ander thema. We kijken samen na de derde sessie of dat wenselijk is.

We beginnen zittend met een kopje thee, met het doornemen van je intake formulier, dat je na inschrijving via de mail ontvangen hebt.

 

 

TOUCH OF MATRIX
Touch of Matrix is een holistische methode, ontwikkeld door Gunther de Jong in 2010.

De werking is vergelijkbaar met het opschonen van de harde schijf van een computer. Als de harde schijf overvol staat, dan wordt de computer traag en loopt hij vast.

Bij ons mensen werkt het eigenlijk hetzelfde, alles wat je meemaakt neem je met je mee. Bewust en onbewust. Al die dingen kunnen samen zwaar op je drukken en dat kan zich uiten in allerlei klachten. Door de lading op die ervaringen te verwijderen en blokkades in je lichaam te verwijderen krijg je weer ruimte: om rust in je hoofd te ervaren, word je lichaam weer vrij en vul je je energie voorraad weer aan. Je kan weer meer genieten. We resetten je lichaam, je emoties en je gedachten.


Je voelt je lichter en vrijer. Het kan je verder helpen zonder dat je nare ervaringen en zelfs heftige trauma's  opnieuw uitgebreid moet vertellen. Vaak is de cliënt zich niet eens bewust van een thema dat een blokkade veroorzaakt heeft. De methode werkt verrassend eenvoudig en is zeer effectief.

De directe verlichting die er optreedt is wonderlijk om mee te maken. De behandeling is heel zacht en ontspannen. Je krijgt tools mee zodat je positiever in het leven staat. Je leert je eigen therapeut te worden.

 

We starten staand, ik neem plaats achter jou en jij sluit de ogen. Dmv.een ademtechniek ontspan je en gaat de energie werken.
Hierdoor kom je letterlijk en figuurlijk in beweging.
Ik leg mijn handen zachtjes op bepaalde punten zodat de meridianen weer gaan stromen. Ik benoem thema/s en hier reageert je lichaam om.

Je kan gaan gapen, je kan tintelingen voelen en je wordt wiebelig. Je lichaam gaat zelf weer de optimale positie, houding zoeken van je gewrichten, banden, pezen en organen.

 

Veel mensen ervaren al heel snel een hele diepe ontspanning. 

Even later mag je plaatsnemen op de behandeltafel.

 

Er zijn vaak maar drie behandelingen nodig om je te resetten zodat de energie weer kan stromen, klachten verminderen en/ of verdwijnen. Met meer vertrouwen in jezelf, je lichaam en de toekomst.Je staat positief-ver in het leven en kan liefdevoller naar anderen en jezelf zijn en weer genieten.

Tussen de behandelingen zit meestal een week. Bij acutere situaties kan twee keer in de week.

Dat houdt in dat je in een maand volledig gereset in het leven kan staan.

 

Je krijgt tussen de behandelingen door tips mee om een andere, positievere mindset te creëren.

Mensen die jaren last hebben gehad van delen in hun lichaam kunnen in deze reset ervaren dat het kan veranderen, De klachten worden minder of verdwijnen. Maar ook mentale blokkades komen nu los.

BARS

Access Bars™ zijn 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Ze komen overeen met allerlei thema’s uit het dagelijks leven. Ze bevatten de lading van alle gedachten, gevoelens en overtuigingen die je door je leven heen hebt opgeslagen. Er zijn bijv. banen die te maken hebben met controle, hoop, vreugde, verdriet en kalmte. Met je lichaam, seksualiteit en communicatie.
De banen verbinden zich op specifieke Bars-punten: 32 punten op je hoofd. Als deze punten zachtjes worden aangeraakt, laten ze alle lading los. En daarmee alle belemmeringen die jou tegenhouden in je dagelijks leven en ook die zich via andere generaties hebben vastgezet. Door een Bars-sessie™ kom je meer tot wie jij echt bent, ga je meer open staan om te ontvangen en kun je groeien. Daarnaast is het ook nog eens een heerlijk ontspannend proces. Het loslaten is voelbaar in je lichaam door trilling of het gevoel van een elektrisch stroompje.

Een Bars-sessie™ duurt ongeveer een uur. Daarin wordt eerst de energie in je lichaam geactiveerd, waarna alle Bars-punten zachtjes worden aangeraakt en het proces tenslotte wordt verankerd.
Je voelt je ontspannen, kan beter loslaten en ervaart een leeg hoofd.

REGRESSIE EN REINCARNATIE THERAPIE

                                                volgens de methode van MAARTEN OVERSIER

Thema's die je dwarszitten op dit moment in je leven vinden hun oorsprong vaak in eerdere situaties uit je leven, dit zijn vaak ook thema's die al bij een ouder en of grootouder speelden.
We gaan terug naar die oorsprong van het probleem, naar de persoon die iets heftigs heeft meegemaakt en dat geheim hield. We spelen het verhaal nog eens af en laten de energie vrij die daar geblokkeerd geraakt is.

Herstellen banden tussen familie leden en laten alles weer stromen. Het verhaal en de lading kan dan stoppen in alle generatie daarna. Bijzondere verhalen en emoties kunnen naar boven komen en uit je systeem loskomen. Waardoor je je daarna opgelucht en lichter voelt. In deze sessies volgen we je aanwijzingen en gevoel en komen zo bij het juiste familie lid uit. Deze verhalen zijn vaak bijzondere verhalen, met veel lading. De opluchting die volgt op het de ontlading is intens voelbaar en vaak zichtbaar in het gelaat.

KINDER/JONGEREN en GEZINSBEGELEIDING, OPVOEDINGSONDERSTEUNING

Als leerkracht, pedagoge en ouder van gevoelige kinderen heb ik veel ervaring en tools waardoor ik jou als ouder en kind goed kan begeleiden.

OUDER EN KIND SESSIES

Ouder en kind volgen dan een traject bij mij. Ik start met jullie samen, daarna werk ik individueel met jullie en ter afsluiting hebben we een verbindend moment. De energie overdracht wordt neutraal gemaakt tussen jullie, waardoor iedereen weer in zijn/ haar eigen kracht komt.

En er is weer ruimte om meer verbinding en liefde te ervaren.

Geboortedatum reading:

Mensen zijn vaak op zoek naar een gebruiksaanwijzing van zichzelf of hun kind.
Het mooie is: deze is er al!

Jouw geboortedatum is volgens de numerologie namelijk je blauwdruk. Door de nummerologie van jouw dag uit een te zetten. krijg je een duidelijk beeld van je persoonlijkheid. Je sterke punten en je valkuilen worden inzichtelijk gemaakt.
Hierdoor krijg je veel AHA momenten. Je zal veel herkennen. Het is zo treffend.

Dit is ook best een beetje confronterend, omdat het ook gaat over je valkuilen. Gelukkig hebben we het ook over wat je kan doen wanneer je daarin vastloopt.

Wanneer je vastloopt op je carierepad of met studiekeuze worstelt kan het enorm verhelderend zijn om in je profielbeschrijving te duiken en keuzes te maken die dicht bij jouw zielsplan horen. 

Deze inzichten zorgen voor bewustwording. Je gaat vanuit een andere hoek kijken naar jouw eigen leven en die van anderen en ook je contact met anderen.

Hoe fijn is het dat:

  • Je meer inzicht krijgt over wie je bent, welke talenten jij bezit en waar je uitdagingen liggen.

  • Jij weet waar jij écht blij van wordt.

  • Jij antwoorden krijgt over jezelf.

  • Jij inzicht krijgt over jouw gedrag en je irritaties.

  • Jij handvatten krijgt om het leven te leiden zoals jij dat graag zou willen.

Wanneer jij je geboortedatum wilt laten anlyseren, mail je mij je geboorte datum naar Maaikemenalda@hotmail.com


Ik ga ermee aan de gang en vanaf twee dagen erna kunnen we een afspraak inplannen.

Tijdens deze uiteenzetting drinken we gezellig een kopje thee met iets lekkers erbij.

Natuurlijk kan je dit ook gezellig met een vriend/in, partner of kind samen plannen.

Voor 1 persoon duurt het bespreken 1 uur en de kosten hiervoor zijn 100 euro.

Voor 2 personen is dit bijna 2 uur en 175 euro. 

 

ontwikkel.jpg
bottom of page